Erityisasiantuntijoille

IT-ammattilaisille ja erityisasiantuntijoille

Onko toiveissasi mielenkiintoinen ja täysipainoinen elämä? Olisiko tullut aika muuttaa elämän suuntaa, uudistua, vaihtaa työpaikkaa? Ai, Suomeenko? Miksi tulla töihin Savoon?

Suomi on tutkitusti maailman onnellisin maa (The Global Happiness Report), ja eurooppalaisille yrityksille tehdyn kyselytutkimuksen mukaan Suomessa suhtautuminen työntekijöihin on kaikkein ystävällisintä. Suomi on myös maailman vihrein maa. Ja on meillä paljon muutakin kaikkein parasta.

Entä Savo? Järvialue on tunnettu satumaisen kauniista luonnostaan, lukuisista sinisistä järvistään saarineen, kesäfestivaaleista, erinomaisista mahdollisuuksista lomailla talvella ja kesällä.

”Savo ei ole mikään megapolis, mutta eikö se ole vain plussaa?”

Dynaaminen kehitys, hyvät kulkuyhteydet, alueellinen talouselämän tuki – tämä kaikki on totta meillä. Savo ei ole mikään megapolis, mutta eikö se ole vain plussaa? Niille, jotka eivät halua istua tuntikaupalla metrossa tai hikoilla autossa ruuhkissa matkalla työhön joka päivä, kokea jatkuvaa stressiä ja kiirettä, Savo on oikea valinta.

Savossa elämä on lähellä luontoa, meillä ympäristö on turvallinen, ihmiset ystävällisiä, on hyvä koulutusjärjestelmä, kohtuuhintaiset vuokra-asunnot ja kattavat palvelut. Niin ja sitten on tietenkin se mielenkiintoinen työ uusine mahdollisuuksineen näyttää ja kehittää osaamistaan.

D-viisumi

Suomen hallitus on valmistellut parannuksia ulkomaalaislakiin. Nämä parannukset mahdollistavat uudentyyppisen oleskeluluvan käyttöönoton – D-viisumin, joka myönnetään vuodeksi. Tällä uudella viisumityypillä maamme viranomaiset haluavat helpottaa työperäistä maahanmuuttoa.

Viisumi on tarkoitettu pääasiassa tiettyjen alojen erityisasiantuntijoille ja start-up-yrittäjille sekä heidän perheenjäsenilleen. D-viisumilla voi aloittaa työnteon Suomessa heti odottamatta oleskelulupaa, jonka myöntäminen saattaa kestää kuusikin kuukautta. Hallitus toivoo, että eduskunta ehtisi hyväksyä parannukset keväällä, jolloin ne tulisivat voimaan tämän vuoden syksyllä.

Jos siis olet osaava ohjelmistokehittäjä, IT-ammattilainen tai erityisasiantuntija, meistä on todella mukava saada sinut tänne meille. Savo on ihanteellinen paikka jatkaa urakehitystä ja rakentaa elämää, täynnä uusia elämyksiä ja mahdollisuuksia. Tervetuloa!

Sivustollamme northsavotalenthub.fi on paljon tietoa monenlaisista muuttoa harkitsevaa kiinnostavista aiheista. Verkkopalvelumme ”Future in Savo” on aina valmis auttamaan!

Viktor Podbereznyj, Future in Savo -sivuston kääntäjä

Similar Posts