Tietoa työn­hakijalle

Etsitkö töitä Suomesta? Haluatko muuttaa pysyvästi Suomeen?

Täältä löydät tietoa työllistymismahdollisuuksista, oleskeluluvista ja asettautumisesta Pohjois-Savoon.

Pohjois-Savolaiset kansainväliset yritykset kone- ja metalli-, maatalous-, puunjalostus-, terveysteknologian- ja ruuanjalostusaloilla etsivät osaavaa työvoimaa.

5 askelta töihin Suomeen

Tässä käymme läpi tarvittavat vaiheet pysyvän työpaikan saamiseksi Suomesta, jos sinulla ei ole ETA-maiden tai Sveitsin kansalaisuutta. Jos sinulla jo on oleskelulupa opintojesi perusteella, niin voit työskennellä keskimäärin 30 h viikossa. Valmistumisen jälkeen voit hakea jatkolupaa töiden etsimiseen kahdeksi vuodeksi.

5-aloita-tyonteko-blue

Aloita työnteko

Voit aloittaa työt, kun olet saanut oleskeluluvan.

Hae työpaikkoja

Työmarkkinatori
JobTeaser (For UEF students only)
Opiskelijatöihin.fi

Mikä on Enter Finland?

Enter Finland on Maahanmuuttoviraston (MIGRI) verkkopalvelu, jossa voit hakea oleskelulupaa tai kansalaisuutta sähköisesti.

Työntekijänä Suomessa

Suomi on parhaita maita asua ja työskennellä. Suomessa on hyvä työ- ja vapaa-ajan tasapaino. Suomessa työntekijöitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja kunnioittaen.

Näin asut Savossa

Asuinympäristönä Savo on turvallinen, puhdas ja luonnonläheinen. Täällä on hyvät palvelut ja runsaasti mahdollisuuksia harrastaa. Ilmapiiri on leppoisa ja ihmiset mukavia. Odotamme sinua työkaveriksemme ja naapuriksemme!

Tähän positiivinen työnhakijan kokemus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque sapien in ex suscipit posuere. Nam id iaculis dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.